Zoet-pittige wraps

Zoet-pittige wrapsBenodigdheden
•    4 wraps (volkoren, boekweit, spelt, wat je wilt)
•    1 mango
•    1 tomaat
•    1 kleine groene paprika
•    4 eetlepels gesnipperde rode ui
•    Een flinke schep mayonaise
•    1 eetlepel kerriepoeder
•    Peper naar smaak

Bereidingswijze
Schil de mango en snijd aan stukjes.
Was de tomaat en de paprika en snijd aan kleine stukjes.
Maak een saus van de mayonaise, kerriepoeder en peper.
Bestrijk de wraps met de saus, en beleg met de ingrediënten.
Rol de wraps op en snijd eventueel doormidden.

Tips
•    Je kunt voor de stevigheid een prikker in de wraps steken;
•    In plaats van mayonaise kan je ook sojayoghurt gebruiken.

Zoet-pittige wraps

De inhoud en recepten op www.paulienvisscher.nl mogen niet worden overgenomen, met uitzondering van het citeren van bronvermelding en met een link naar het volledige artikel of recept.

2 Reacties op Zoet-pittige wraps

  1. Jacoline schreef:

    Vraagje: Heb je ook een recept om zelf wraps te maken? Glutenvrij…

    • Paulien schreef:

      Yep! 🙂 Laatst gekregen van iemand, maar nog niet zelf geprobeerd. Dus als jij het geprobeerd hebt, ben ik zeker benieuwd naar het resultaat!

      Benodigdheden:
      200 gram boekweitmeel
      125 ml water
      Snufje zout
      1 eetlepel olijfolie

      Bereidingswijze:
      Meng de ingrediënten en kneed het deeg 5 minuten goed door.
      Dek het af met een vochtige doek en laat het een half uur rusten.
      Verdeel het deeg in 6 stukken.
      Maak van elk stuk een balletje en rol dit uit.
      Verhit een koekenpan en bak de wraps een minuut per kant in een droge pan of in een beetje olijfolie.

      Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *