Benodigdheden voor 2 personen
• Twee kant en klare pizzabodems van volkoren speltmeel
• Twee blikjes à 70 gram tomatenpuree
• 300 gram courgette
• Een stuk of wat olijven
• 100 gram zachte geitenkaas
• Basilicum naar smaak
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200 graden, tenzij de verpakking van de kant en klare pizzabodems anders aangeeft.
Besmeer de pizzabodems met de tomatenpuree.
Beleg het met de ingrediënten en bestrooi met basilicum.
Bak af in de oven voor 8 minuten, tenzij de verpakking anders aangeeft.
Geniet van je snelle hap!
De inhoud en recepten op www.paulienvisscher.nl mogen niet worden overgenomen, met uitzondering van het citeren van bronvermelding en met een link naar het volledige artikel of recept.
Hoi paulien,
Waar koop jij kant en klare pizzabodems van speltmeel?
Groetjes, margriet
Ha Margriet,
Die koop ik altijd bij de Natuurwinkel.
Groetjes,
Paulien