Satésaus

Benodigdheden voor 3 tot 4 personen
•    200 ml rijstmelk
•    10 eetlepels pindakaas
•    70 gram tomatenpuree
•    2 theelepels sambal (zonder E-nummers)
•    1 teentje knoflook
•    Snuf peper

Bereidingswijze
Doe de rijstmelk, pindakaas, tomatenpuree en sambal in een steelpan.
Pel het teentje knoflook en pers deze boven de pan.
Doe de peper erbij.
Zet op laag vuur en roer totdat alles is opgelost en gemengd.
Verwarm nog even kort door en serveer het bij de nasi.

Tips
•    Als je de ingrediënten klaar hebt staan is het echt met drie minuten klaar, dus maak de saus helemaal op het laatste moment;
•    Lekker bij nasi.

De inhoud en recepten op www.paulienvisscher.nl mogen niet worden overgenomen, met uitzondering van het citeren van bronvermelding en met een link naar het volledige artikel of recept.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *