Salade met mihoen

Salade met mihoenBenodigdheden voor 2 tot 3 personen
•    125 gram mihoen
•    Een stukje kipfilet naar wens
•    150 gram spinazie
•    Een halve komkommer
•    Sap van 1 sinaasappel
•    Olijfolie
•    Peper

Bereidingswijze
Breng water in een pan aan de kook en voeg dan de mihoen toe.
Kook zo lang als de verpakking aangeeft en spoel daarna af met koud water.
Snijd de kipfilet in stukjes en kruid met peper.
Bak de kipfilet bruin en knapperig in een beetje olijfolie en laat daarna afkoelen op een bord.
Snijd de komkommer in stukjes of plakjes.
Maak in schaal een dressing van het sinaasappelsap, een scheutje olijfolie en peper door het door elkaar te kloppen.
Doe de mihoen, kipfilet, spinazie en komkommer in de schaal en meng met de dressing.

Steekwoorden: glutenvrij, zuivelvrij, suikervrij, lunch, salade, recepten

De inhoud en recepten op www.paulienvisscher.nl mogen niet worden overgenomen, met uitzondering van het citeren van bronvermelding en met een link naar het volledige artikel of recept.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *