Rijstepap met kokosmelk

RijstepapBenodigdheden voor ongeveer 3 personen
•    200 gram basmatirijst
•    800 ml kokosmelk
•    400 ml water

Bereidingswijze
Breng de kokosmelk en het water in een pan aan de kook en voeg de rijst toe.
Laat de pap 15 tot 20 minuten koken (roer af en toe), totdat het vocht door de rijst is opgenomen en er een lekkere pap is ontstaan.
Rijstepap
Tips
•    Lekker met banaan en rozijnen;
•    Een heerlijk ontbijt of een traktatie als dessert.

Steekwoorden: glutenvrij, suikervrij, rijst, kokosmelk, vegetarisch, recepten

De inhoud en recepten op www.paulienvisscher.nl mogen niet worden overgenomen, met uitzondering van het citeren van bronvermelding en met een link naar het volledige artikel of recept.

4 Reacties op Rijstepap met kokosmelk

  1. patrick schreef:

    Heb je dit wel eens geprobeerd met zilvervliesrijst?

    • Paulien schreef:

      Hoi Patrick,

      Dat kan ook! Je moet er wel rekening mee houden dat het veel langer duurt voordat de rijst lekker zacht is. Als je het als ontbijt wilt eten, is het dan echt vroeg opstaan 😉 Maar de avond van te voren maken en ’s morgens opwarmen kan natuurlijk ook.

      Groetjes,
      Paulien

  2. patrick schreef:

    Nou, ik ga dat vanavond proberen. We willen het als toetje en willen het koud. Dus morgen gaan we het pas eten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *