Raapstelen met mihoen

1372009671_tmp_Raapstelen_met_mihoen,_diner

Lente-ui

Benodigdheden voor ongeveer 3 personen
•    500 gram raapstelen
•    Een bosje lente-ui
•    225 gram mihoen
•    Peper
•    Bieslook
•    Kervel
•    Olijfolie

Bereidingswijze
Was de raapstelen en snijd ze grof.
Was de lente-ui en snijd in ringetjes.
Verhit in een wok een scheut olijfolie en wok de raapstelen totdat ze wat geslonken zijn.
Voeg op het laatst de lente-ui toe.
Kies voor peper, bieslook en kervel naar smaak.
Kook ondertussen de mihoen volgens aanwijzingen op de verpakking.
Voeg alles bij elkaar in een pan en warm nog even door.

Tips
•    Lekker met een vegetarische schnitzel;
•    Voeg gerust meer groenten toe, zoals een paprika of een paar stengels bleekselderij.

Steekwoorden: vegetarisch, recepten

De inhoud en recepten op www.paulienvisscher.nl mogen niet worden overgenomen, met uitzondering van het citeren van bronvermelding en met een link naar het volledige artikel of recept.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *