Quinoasalade

QuinoasaladeBenodigdheden voor 3 tot 4 personen
•    275 gram quinoa
•    1 groene paprika
•    15 cherrytomaatjes
•    2 grote bosuitjes
•    20 gram tuinkers
•    Een scheut olijfolie (extra vierge)

Bereidingswijze
Spoel de quinoa en kook het volgens de aanwijzingen op het pak.
Was de paprika en snijd in kleine stukjes.
Was de cherrytomaatjes en halveer ze.
Snijd de bosuitjes in ringetjes.
Doe de paprika, cherrytomaatjes en bosui  in een schaal en knip de tuinkers erboven.
Laat de gekookte quinoa afkoelen en doe het in de schaal erbij.
Voeg een scheut olijfolie toe en meng het geheel tot een lekkere salade.
Geniet van je lunch!

De inhoud en recepten op www.paulienvisscher.nl mogen niet worden overgenomen, met uitzondering van het citeren van bronvermelding en met een link naar het volledige artikel of recept.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *