Pastasalade met veldsla, kikkererwten en granaatappelpitjes

Pastasalade met veldsla, kikkererwten en granaatappelpitjesBenodigdheden voor 2 à 3 personen
•    100 gram pasta (ik kies hier voor speltpasta)
•    100 gram veldsla
•    400 gram kikkererwten
•    1 granaatappel
•    Een flinke pluk kiemen (bijvoorbeeld alfalfa, radijskiemen, etc.)
•    Een hand amandelen

Bereidingswijze
•    Kook de pasta volgens aanwijzingen op de verpakking.
•    Giet af in een vergiet en spoel af met koud water.
•    Was zo nodig de veldsla.
•    Spoel de kikkererwten af in een vergiet.
•    Snijd de granaatappel doormidden en verwijder de pitjes (klik hier voor hoe je dat eenvoudig doet).
•    Hak de amandelen grof.
•    Meng de pasta, veldsla, kikkererwten en granaatappelpitjes en verdeel dit over borden.
•    Leg op elk bord een pluk kiemen en verdeel de amandelen erover.

Tips
•    In plaats van kikkererwten kan je ook kiezen voor een andere peulvrucht;
•    Vervang de amandelen gerust voor andere noten.

De inhoud en recepten op www.paulienvisscher.nl mogen niet worden overgenomen, met uitzondering van het citeren van bronvermelding en met een link naar het volledige artikel of recept.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *