Paddenstoelenragout

paddenstoelen ragoutBenodigdheden
•    400 ml water
•    4 kruidenblokjes (Natur Compagnie)
•    2 uien
•    2 teentjes knoflook
•    1 eetlepel kokosolie
•    400 gram gemengde paddenstoelen
•    50 gram kokosolie
•    50 gram volkoren speltmeel

Bereidingswijze
•    Kook het water en los de kruidenblokjes erin op.
•    Zet deze pan apart.
•    Pel en snipper de uien.
•    Pel de teentjes knoflook en snijd ze fijn.
•    Verwarm een eetlepel kokosolie in een pan en fruit de ui en knoflook.
•    Scheur of snijd de gemengde paddenstoelen in stukken en doe ze in de pan erbij.
•    Bak dit totdat het gaar is.
•    Doe de kokosolie en de volkoren speltmeel in de pan erbij, en voeg een soeplepel bouillon toe.
•    Roer totdat de kokosolie en meel goed zijn opgelost.
•    Voeg dat weer een lepel bouillon toe.
•    Herhaal dat totdat de ragout zo dik is als jij lekker vindt.

Tips
•    Ragout is lekker in een pasteitje, bijvoorbeeld als lunch of voorgerecht.
•    Ook kan je ragout heerlijk eten op een broodje.
•    Serveer met verse bieslook, sla of plakjes tomaat.

De inhoud en recepten op www.paulienvisscher.nl mogen niet worden overgenomen, met uitzondering van het citeren van bronvermelding en met een link naar het volledige artikel of recept.