Lunchsalade met avocado en appel

Lunchsalade met avocado en appelBenodigdheden voor ongeveer 2 à 3 personen
•    75 gram veldsla
•    400 gram zwarte bonen
•    180 gram artisjokharten (uit een potje)
•    1 avocado
•    1 appel (of 2 kleine)
•    75 gram rozijnen
•    50 gram amandelen
•    2 eetlepels olijfolie
•    Citroensap naar smaak
•    Zwarte peper naar smaak

Bereidingswijze
•    Was zo nodig de veldsla.
•    Laat de artisjokharten uitlekken en snijd ze in stukjes.
•    Haal de schil van de avocado, verwijder de pit en snijd het in stukjes of partjes.
•    Was de appel, verwijder het klokhuis en snijd hem in dunne partjes.
•    Hak de amandelen grof.
•    Doe alle bovenstaande ingrediënten in een schaal en meng het.
•    Meng in een kommetje olijfolie, citroensap en zwarte peper en sprenkel het over de salade.

Lunchsalade met avocado en appel

De inhoud en recepten op www.paulienvisscher.nl mogen niet worden overgenomen, met uitzondering van het citeren van bronvermelding en met een link naar het volledige artikel of recept.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *