Kokosijs met chocolade en noten

Kokosijs met chocolade en notenBenodigdheden
•    500 ml kokosrijstdrink
•    150 gram dadels
•    3 bananen
•    50 gram pecannoten
•    50 gram pure chocolade (Vivani 92%)
•    25 gram kokosrasp

Bereidingswijze
Haal de schil van de bananen.
Haal de pitten uit de dadels.
Doe de kokosrijstdrink, dadels en bananen in de blender en mix tot een egaal geheel.
Hak de pecannoten en pure chocolade in kleine brokjes.
Roer de pecannoten, pure chocolade en kokosrasp door het gemaakte mengsel.
Giet het in een grote schaal of verschillende kleine schaaltjes.
Zet het voor ten minste een paar uur in de diepvries.
Haal het een half uur voordat je het wilt eten uit de diepvries.
Geniet!

Tips
•    Gebruik gerust andere noten;
•    In plaats van pure chocolade kan je ook rauwe cacao nibs gebruiken.

De inhoud en recepten op www.paulienvisscher.nl mogen niet worden overgenomen, met uitzondering van het citeren van bronvermelding en met een link naar het volledige artikel of recept.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *