Homemade marinade (suikervrij, E-nummervrij)

Benodigdheden voor ongeveer 500 gram vleesvervanger
•    Sap van 1 citroen
•    2 teentjes knoflook
•    125 gram (suikervrije) ketchup
•    50 ml balsamicoazijn
•    50 ml olijfolie
•    1 eetlepel rozemarijn
•    1 eetlepel paprikapoeder
•    Peper naar smaak

Bereidingswijze
Pers een citroen uit in een kom.
Pel de teentjes knoflook en pers het boven de kom.
Voeg de overige ingrediënten toe en roer het tot een egaal geheel.
Leg je (stukjes) vleesvervanger erin en laat het een paar uur intrekken.
Roer het eventueel tussendoor een keer om.

De inhoud en recepten op www.paulienvisscher.nl mogen niet worden overgenomen, met uitzondering van het citeren van bronvermelding en met een link naar het volledige artikel of recept.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *