Gort met spinazie en shiitake

Gort met spinazie en shiitakeBenodigdheden
•    170 gram vluggort
•    150 gram spinazie
•    100 gram shiitake
•    Bieslook naar smaak
•    Zwarte peper naar smaak
•    Een scheutje kokosolie of olijfolie

Bereidingswijze
Kook de gort volgens aanwijzingen op de verpakking.
Was de spinazie.
Verhit een scheutje olie in een wok en bak de shiitake een paar minuten totdat het wat zachter wordt.
Voeg de spinazie toe en roerbak tot het geslonken is.
Strooi bieslook en zwarte peper naar smaak.
Serveer het spinazie-shiitakemengsel bij de gort.

De inhoud en recepten op www.paulienvisscher.nl mogen niet worden overgenomen, met uitzondering van het citeren van bronvermelding en met een link naar het volledige artikel of recept.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *