Contact

Voor vragen, opmerkingen of suggesties mag je altijd contact met me opnemen. Je kunt hiervoor het contactformulier onderaan deze pagina invullen.

Copyright
De inhoud en recepten op www.paulienvisscher.nl mogen niet worden overgenomen, met uitzondering van het citeren van bronvermelding en met een link naar het volledige artikel of recept.

Disclaimer
Aan de informatie, blogs en recepten op Gezond & Genieten – www.paulienvisscher.nl kunnen geen rechten worden ontleend. Alles is naar beste weten geschreven en samengesteld. Gezond & Genieten – www.paulienvisscher.nl kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele schade als gevolg van mogelijke onjuistheden en / of onvolledigheden. Gezond & Genieten – www.paulienvisscher.nl geeft geen medische adviezen. Stop nooit met medicatie en / of behandelingen zonder het raadplegen van een arts of specialist.

Privacyverklaring
Klik hier voor de privacyverklaring.

Cookiebeleid
Klik hier voor het cookiebeleid.

Contactformulier

Je naam (verplicht)

Je mailadres (verplicht)

Je bericht

2 Reacties op Contact

 1. Ellen schreef:

  Ik maakte het vroeger, recept van mijn moeder met half melk en half karnemelk. En dan bruine suiker of stroop erover. Of een klontje roomboter. Vroeger, 40 jaar geleden, kon dat nog. Ha, ha. Ik vond het heerlijk, maar mijn echtgenoot niet. Ik at het als ik alleen was als warme maaltijd.

  • Paulien schreef:

   Hoi Ellen,

   Je reageert op de pagina met het contactformulier, dus ik weet niet zeker op welk recept je reageert. Ik vermoed de rijstepap 🙂 Dat kan ik ook gerust eten als warme maaltijd ja! Of dessert, of ontbijt. Of eigenlijk maakt het niet uit wanneer 😉

   Groetjes,
   Paulien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *