Chutney van rode ui

Chutney van rode uiBenodigdheden
•    3 rode uien
•    1 teentje knoflook
•    2 eetlepels olijfolie
•    2 theelepels kokosbloesemsuiker (of palmsuiker)
•    2 eetlepels balsamicoazijn
•    40 gram rozijnen
•    Peper naar smaak
•    Kaneel naar smaak

Bereidingswijze
Pel de rode uien en snijd ze in halve ringen.
Pel het teentje knoflook en snijd in kleine stukjes.
Verhit in een pan de olijfolie en smoor de uien en knoflook op laag vuur zacht in ongeveer 15 minuten.
Voeg de kokosbloesemsuiker en balsamicoazijn toe en laat het 10 minuten inkoken op laag vuur, zodat het vocht verdampt is.
Doe de rozijnen, peper en kaneel erdoor.
Laat afkoelen en klaar is je chutney!

De inhoud en recepten op www.paulienvisscher.nl mogen niet worden overgenomen, met uitzondering van het citeren van bronvermelding en met een link naar het volledige artikel of recept.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *