Chocoladereep

ChocoladereepBenodigdheden
•    100 gram pindakaas
•    50 gram honing
•    50 gram kokosolie
•    75 gram havermout
•    60 gram rauwe cacao
•    30 gram gojibessen

Bereidingswijze
Bekleed een platte schaal met bakpapier.
Hak de gojibessen wat fijner.
Doe de pindakaas, honing en kokosolie in een pannetje.
Smelt het tot het een egaal mengsel is.
Zet het vuur uit en voeg de havermout, rauwe cacao en gehakte gojibessen toe.
Roer het goed door elkaar.
Doe het mengsel in de schaal en strijk het met een lepel glad.
Zet het in de koelkast voor een paar uur, zodat het hard wordt.
Snijd het in stukken.
Bewaar het in de koelkast.

Tips
•    Wil je het zoeter, voeg dan wat meer honing toe of gebruik iets minder rauwe cacao;
•    Qua vulling kun je variëren, kies voor rozijnen, gedroogde abrikozen, noten, pitten, etc.

Chocoladereep

De inhoud en recepten op www.paulienvisscher.nl mogen niet worden overgenomen, met uitzondering van het citeren van bronvermelding en met een link naar het volledige artikel of recept.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *