Chocoladeplak

ChocoladeplakBenodigdheden
•    100 gram kokosolie
•    50 gram rauwe cacao
•    20 gram pompoenpitten
•    30 gram gojibessen
•    30 gram walnoten
•    Een scheutje agavesiroop

Bereidingswijze
Smelt de kokosolie een pannetje.
Voeg de cacao toe en roer het door elkaar.
Hak de pompoenpitten, gojibessen en walnoten grof en doe het bij het chocolademengsel.
Doe ook het scheutje agavesiroop erbij.
Roer het door elkaar.
Bekleed een bakblik met bakpapier en strijk het chocolademengsel erop uit.
Zet het bakblik een paar uur in de diepvries, zodat het goed hard worden.
Haal het uit de diepvries, breek het in stukken en bewaar het in de koelkast.

Tips
•    Voor een zoetere variant: gebruik meer agavesiroop, of kies een andere natuurlijke zoetmaker;
•    Wees creatief met soorten noten, zaden en gedroogde vruchten en maak je lievelingschocoladeplak.

Chocoladeplak 2 (2)     Chocoladeplak 1 (2)

Steekwoorden: recepten, chocolade, cacao, raw, vegetarisch, veganistisch, suikervrij, E-nummervrij, glutenvrij, zuivelvrij

De inhoud en recepten op www.paulienvisscher.nl mogen niet worden overgenomen, met uitzondering van het citeren van bronvermelding en met een link naar het volledige artikel of recept.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *