Chocolademousse

ChocolademousseBenodigdheden voor 4 personen
•    1 banaan
•    1 avocado
•    4 grote verse dadels
•    1 eetlepel ahornsiroop
•    30 gram rauwe cacaopoeder

Bereidingswijze
Pel de banaan en haal de schil van de avocado.
Haal de pitten uit de dadels.
Doe de banaan, avocado, dadels, ahornsiroop en rauwe cacaopoeder in de blender en mix tot het een egaal geheel is.
Doe de mousse in schaaltjes, kommetjes of glaasjes en zet het in de koelkast voor een paar uur.

Tips
•    Je kunt dit prima een dag van te voren maken. Dus krijg je gasten, maar heb je op de dag zelf weinig tijd, dan is dit een perfect dessert;
•    Je kunt dit nagerecht mooi opmaken als je wilt: met een takje munt, een paar besjes of een beetje kokosroom.

De inhoud en recepten op www.paulienvisscher.nl mogen niet worden overgenomen, met uitzondering van het citeren van bronvermelding en met een link naar het volledige artikel of recept.

2 Reacties op Chocolademousse

  1. Marijke schreef:

    Hallo Pauline, superlekker! Heb er wel wat rijstemelk bij moeten doen want mijn blender wilde niet draaien. Had eerst de dadels erin gegooid. Misschien niet zo’n goed idee achteraf bezien 🙂 Afijn, toch gelukt, gelukkig! Dankjewel weer. Groetjes, Marijke

    • Paulien schreef:

      Beste Marijke,

      Lekker is-ie hè! Je kunt inderdaad het beste de banaan onderin doen, dat gaat sowieso goed met de blender. Geniet ervan!

      Groetjes,
      Paulien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *