Chocoladeballetjes

ChocoladeballetjesBenodigdheden voor ongeveer 15 balletjes
100 gram dadels
50 gram amandelen
15 gram zonnebloempitten
2 eetlepels rauwe cacao
1 eetlepel kaneel
1 eetlepel kokosolie

Benodigdheden voor de topping
Kokosrasp
Chiazaad
Fijn gehakte gojibessen

Blog 17, Chocolade (ingredienten) (2)

Bereidingswijze
Ontpit de dadels en doe ze samen met de amandelen, zonnebloempitten, rauwe cacao en kaneel in de blender.
Smelt de kokosolie en voeg deze toe.
Mix alles tot een mooi mengsel en haal het uit de blender.
Vorm er balletjes van en rol deze vervolgens door een topping naar keuze.
Leg ze een paar uur in de koelkast.
Geniet!

Blog 17, Chocolade (balletjes 3) (2)

Steekwoorden: recepten, chocolade, cacao, suikervrij, glutenvrij, zuivelvrij, vegetarisch, veganistisch, raw

De inhoud en recepten op www.paulienvisscher.nl mogen niet worden overgenomen, met uitzondering van het citeren van bronvermelding en met een link naar het volledige artikel of recept.

3 Reacties op Chocoladeballetjes

  1. Pingback: Snoepen van abrikozen notenballetjes

  2. Ineke schreef:

    Zooooooo! Die zijn echt HEERLIJK!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *