Broccolisalade met bonen

Broccolisalade met bonenBenodigdheden voor ongeveer 3 personen
•    500 gram broccoli
•    1 rode paprika
•    1 blikje erwten
•    1 blikje cannellinibonen
•    Half potje zwarte olijven
•    5 eetlepels olijfolie extra vierge
•    1 theelepel mosterd
•    1 eetlepel agavesiroop
•    Zwarte peper naar smaak

Bereidingswijze
•    Snijd de broccoli in roosjes en was ze schoon in water.
•    Kook de broccoli in 5 minuten beetgaar.
•    Giet het af in een vergiet en spoel af met koud water.
•    Doe de broccoli in een schaal.
•    Doe de erwten en bonen in het vergiet en spoel ze af met water.
•    Doe de erwten en bonen in de schaal erbij.
•    Was de paprika en snijd in reepjes of stukjes.
•    Snijd de olijven door de helft.
•    Doe de paprika en olijven bij de broccoli en bonen.
•    Maak dan de dressing door de olijfolie, mosterd, agavesiroop en zwarte peper door elkaar te kloppen.
•    Meng de dressing door de groenten.
•    Eet smakelijk!

De inhoud en recepten op www.paulienvisscher.nl mogen niet worden overgenomen, met uitzondering van het citeren van bronvermelding en met een link naar het volledige artikel of recept.