Bramenijsjes

BramenijsjesBenodigdheden voor 6 ijsjes (afhankelijk van hoe groot je vormpjes zijn)
•    400 gram bramen
•    2 bananen
•    Een scheutje ahornsiroop naar smaak
•    1 theelepel kaneel
•    Vormpjes voor ijsjes

Bereidingswijze
Was de bramen.
Pel de bananen.
Doe de bramen en de bananen in de blender en voeg een scheutje ahornsiroop naar smaak toe.
Doe de kaneel erbij.
Mix alles tot het een mooi glad mengsel is.
Doe het mengsel in de vormpjes tot een cm onder de rand en zet in de diepvries tot het ijsjes zijn.

Tips
•    Heb je wat over van het mengsel? Snoep het met een lepeltje op of doe het door de sojayoghurt of boekweitgruttenpap;
•    Komt er een zomerse dag aan? Maak de ijsjes de avond van te voren, dan kan je ze de dag erna pakken wanneer je wilt.

De inhoud en recepten op www.paulienvisscher.nl mogen niet worden overgenomen, met uitzondering van het citeren van bronvermelding en met een link naar het volledige artikel of recept.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *