Bonbons met amandelvulling (suikervrij, zuivelvrij)

Bonbons met amandelvullingBenodigdheden
•    1 chocoladereep Vivani 92% (o.a. te koop bij de Natuurwinkel)
•    Scheutje rijstroom (of andere plantaardige room)
•    Een klein beetje amandelspijs
•    Een mal voor bonbons of een ijsblokjesvorm

Bereidingswijze
•    Je kunt de amandelspijs bereiden volgens dit recept.
•    Met deze hoeveelheden zou je veel te veel spijs hebben, dus als je het verder nergens voor nodig hebt zou ik kiezen voor 1/5 van de ingrediënten.
•    Draai kleine balletjes van het spijs.
•    Smelt de chocoladereep au bain marie.
•    Doe er een scheutje rijstroom bij en roer goed door.
•    Schep met een theelepel een beetje chocolademengsel in de vormpjes.
•    Leg in elk vormpje een balletje spijs in het midden op de chocolade.
•    Vul dan de vormpjes aan met chocolade.
•    Zet de mal ten minste een nacht in de diepvries zodat de bonbons hard kunnen worden.
•    Druk de bonbons uit de mal en bewaar ze in de koelkast.

De inhoud en recepten op www.paulienvisscher.nl mogen niet worden overgenomen, met uitzondering van het citeren van bronvermelding en met een link naar het volledige artikel of recept.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *