Taartjes bij Stads

Taartjes bij StadsMijn fijne dorp heeft er sinds een tijdje een geweldig plek bij: Stads. Ik schreef al eerder over dit leuke tentje. Echt een aanwinst voor Barneveld, zo wordt het dorp nรณg een beetje beter ๐Ÿ™‚ Wat ik niet wist en waar ik vorige week bij toeval achter kwam: Stads heeft taartjes. En niet zo maar taartjes. Ze verkopen taartjes van Sharp Sharp!

Sharp Sharp is gestart door twee vegans die echt zulke geweldige taartjes maken. Alleen hoe ze eruit zien is al geweldig. En alle producten zijn dus zonder dierlijke producten en daarnaast ook nog vrij van geraffineerde suikers, biologisch en glutenvrij. En dan heb ik het nog niet over de smaak gehad ๐Ÿ™‚ De smaak is bijzonder, echt zo lekker. Mooie combinaties en een pure smaakbeleving, zo top.

Ik vind het leuk om hierover een blogje te schrijven, omdat ik sowieso vind dat iedereen in Barneveld en omgeving moet weten hoe fijn Stads is ๐Ÿ™‚ En daarnaast, er zijn zo veel mensen die denken dat je als vegan geen lekkere dingen kunt eten, of dat je als je geen geraffineerde suikers wilt alleen maar fruit eet. Nu is fruit geweldig, gezond en fijn, maar af en toe een enorm goed taartje gaat er bij mij echt wel in ๐Ÿ˜‰ Ik maak zelf lekkere dingen, maar taartjes zoals van Sharp Sharp zijn echt zo lekker, en ik vind het relaxed om een keer niet zelf in de keuken te staan. Dus ja hoor, ook als vegan kan je geweldige taartjes eten, en inderdaad, dat kan dus zonder geraffineerde suikers.

Dat gezegd hebbende ๐Ÿ™‚ Neem zelf maar eens een kijkje op de website van Stads en op die van Sharp Sharp. En nee, ik word niet betaald voor het maken van reclame, ik ben gewoon enthousiast ๐Ÿ˜‰

PS de taartjes op de foto zijn er eigenlijk gewoon twee, maar ze zijn beiden in vieren gesneden. Dan heb je een idee over het eigenlijke formaat van een taartje.

Dit bericht is geplaatst in Blog, Suikervrij met de tags , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

4 Reacties op Taartjes bij Stads

  1. Anita schreef:

    Leuk om te weten, ga ik onthouden! Heb even doorgeklikt, de taartjes zien er geweldig uit, heerlijk lijken ze me! Zo kun je ergens gezellig wat drinken met toch iets lekkers erbij :-).

    Groetjes Anita

  2. Demi schreef:

    Altijd leuk om nieuwe hotspots te ontdekken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *