Recept voor een heerlijk vers sapje

Sap appel sinaasappel wortel gemberZoals ik al eerder schreef ben ik dol op vers sap. Sap is ideaal om snel veel groenten en fruit binnen te krijgen, met alle bijbehorende voordelen. En het is ook nog eens superlekker. Ik kan echt enorm genieten van een zelf gemaakt sapje.

Met sap kan je alle kanten op. Je kunt alleen kiezen voor fruit, maar ook kan je er uitstekend groente door doen. En wat denk je van het toevoegen van kruiden, ook heerlijk.

Vandaag een recept voor een heerlijk vers sapje. Deze sap heeft een toegankelijke smaak, en door de gember is het net iets fris-scherp.

Het is het allerlekkerst om sap als je dat gemaakt hebt direct op te drinken, maar het kan ook prima even in de koelkast staan. Roer het goed door voordat je het drinkt.

Recept voor appel-sinaasappel-wortel-gembersap

Benodigdheden voor ongeveer 1 liter sap
•    4 appels
•    4 sinaasappels
•    200 gram wortel
•    Een stukje verse gember van ongeveer 1 cm

Bereidingswijze
•    Was of schil de appels en haal de klokhuizen eruit.
•    Haal de schil van de sinaasappels.
•    Was de wortels.
•    Haal de schil van de gember.
•    Doe alles in de sapcentrifuge.

De inhoud en recepten op www.paulienvisscher.nl mogen niet worden overgenomen, met uitzondering van het citeren van bronvermelding en met een link naar het volledige artikel of recept.

Dit bericht is geplaatst in Blog met de tags , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *