Misuli Sportmassage – hoe massage mijn leven veranderde

Misuli SportmassageVandaag een blog over massage! Ik vind het leuk om mijn ervaringen te delen, en daarnaast maak ik graag een beetje reclame voor de beste masseur die ik ooit heb gehad 🙂 De titel van deze blog is trouwens echt waar, massage heeft mijn leven de afgelopen tijd helemaal veranderd. Lees snel verder, dan leg ik uit hoe dat komt.

Al een hele lange tijd, al jarenlang, had ik veel pijnklachten in mijn hele lichaam. Het belemmerde me behoorlijk. Wie pijn kent weet het: het is vreselijk vermoeiend. Door de loop van de tijd heen had ik al van alles geprobeerd om de pijn te verminderen. Niets hielp echt.

Via mijn schoonmoeder leerde ik Emmanuel Biwott kennen, van Misuli Sportmassage. Op het moment dat ik voor het eerst bij hem kwam had ik vooral veel pijn in mijn onderrug. Emmanuel heeft me enorm goed geholpen: met een aantal massages was ik van de pijn af. Het was me al direct bij de eerste massage duidelijk: Emmanuel masseert heel krachtig, voelt precies aan wat nodig is en is heel doortastend. Dat vond ik heel fijn om te ervaren.

Doordat de pijn verdween, kwamen er nieuwe mogelijkheden voor me, en ben ik ook gaan sporten. En echt, dat is iets wat ik me nooit voor mogelijk had gehouden. In het begin geloofde ik niet dat het echt waar was, maar inmiddels raak ik er een beetje aan gewend: ik sport écht ten minste drie keer per week. En ik vind het heerlijk om te doen.

En daar kom ik dus bij de titel van dit stukje: door massage is mijn leven veranderd. Ik ben fitter, gezonder, slanker, en dat voelt allemaal echt geweldig. Ik voel me krachtiger, en dat is zó fijn.

Ik heb nu regelmatig een massage om mijn spieren soepel te houden. Want naast sporten, gezond eten, en alle andere dingen die goed zijn om te doen is massage ook goed en fijn. Ik ben er inmiddels van overtuigd dat massage net zo belangrijk is als bijvoorbeeld sporten en gezond eten, want het heeft veel gezondheidsvoordelen (zoals een goede doorbloeding, het is goed voor je weerstand, etc.).

In de afgelopen jaren ben ik al bij diverse masseurs en fysiotherapeuten geweest, maar nog nooit eerder heb ik ervaren wat ik nu ervaar met Emmanuel. Hij is professioneel, hij straalt positieve energie uit en hij geeft goede adviezen. Je merkt het: ik ben enthousiast 🙂

Of je nu sporter bent, klachten hebt, of ontspanning nodig hebt, ik kan je een massage bij Emmanuel heel erg aanraden! www.misuli.nl

Dit bericht is geplaatst in Blog met de tags , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *