Lekkers bij een borrel

lekkers bij een borrelEen verjaardag, gezellige avond of zondagmiddagborrel. Er is altijd wel een moment voor lekkere hapjes. Mogelijkheden genoeg, ook als je wilt kiezen voor gezonde hapjes en vegan opties. Ik laat je wat mogelijkheden zien.

Op de foto hierboven zie je een bakje gemengde druiven, wortels, cherrytomaatjes, dadels gevuld met Wilmersburger crème, stukjes volkoren cracker met spreadjes van erwt en tomaat, en tenslotte chips van kikkererwten. In verschillende bakjes en op verschillende schoteltjes op een grote snijplank vind ik het al heel leuk staan.

Wat wij ook altijd een succes vinden is wraphapjes. Wraps, een lekker spreadje erop, wat sla erbij, en dan oprollen en in stukjes snijden. Prikkertje erin en klaar ben je.

wraphapjes

Of vegan balletjes met een druif of stukje paprika erop, ook zo heerlijk. Ik ben sowieso fan van hapjes met een prikkertje, ik vind dat zo gezellig staan.

hapjes

Verder kan je natuurlijk nog kiezen voor andere soorten chips, ongebrande noten, plakjes komkommer, stukjes ananas en olijven.

Maak de tafel met hapjes af met lekkere drankjes of sapjes en zet wat leuke servetten erbij, dan staat het gezellig en feestelijk.

Wat vind jij lekkere hapjes? Wat maak jij wel eens?

Dit bericht is geplaatst in Blog met de tags , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *