Easy Peasy, hét kookboek voor als je kinderen hebt

Easy PeasyKookboeken vind ik heerlijk. Vooral die met veel mooie foto’s, waardoor je direct zin krijgt om wat je ziet te maken of te eten. Toen kwam ik Easy Peasy tegen, wat een gaaf boek! Precies zo’n boek waar ik echt superblij van wordt. Prachtig vorm gegeven, mooie foto’s, je krijgt echt zin om lekker te lezen, en aan de slag te gaan. Toen een tijdje later een vriendin zwanger raakte, wist ik direct wat ik haar zo snel mogelijk wilde geven, dit gave boek!

Easy Peasy is een hip en handig kookboek voor als je kinderen hebt in de leeftijd van 0 tot 4. Het boek is opgedeeld in gedeelten, wat betreft leeftijd, wat betreft soort maaltijd, met allerlei recepten en handige tips. En ook staat er veel achtergrondinformatie in. Dit is super, want zeker bij je eerste kindje komt er al heel veel op je af en zijn tips en trucs erg welkom.

De ondertitel van het boek is ‘een gezonde basis voor de allerkleinsten’. Dat is in mijn optiek echt belangrijk. Die kleintjes hebben zelf nog geen keuze en zijn afhankelijk van hun papa en mama. En die papa en mama kunnen uit dit boek dus heel veel goede ideetjes opdoen.

Er staan 7 ‘food rules’ in dit boek, van de basis die jij legt voor je kindje, dat je niet moet vullen maar voeden, dat je je kindje beter eerst groente kunt geven dan fruit, en het waarom daarachter, tot aan hoe je kunt voorkomen dat je kind een emo-eter wordt (bij tranen geen koekje, maar een kus, etc.).

Ben je zwanger, heb je kinderen, of zoek je een leuk cadeau voor een zwangere of iemand die net bevallen is? Kies voor Easy Peasy!

Dit bericht is geplaatst in Blog, Kinderen, Recensies met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

4 Reacties op Easy Peasy, hét kookboek voor als je kinderen hebt

  1. mevr. Gewoontjes schreef:

    Oh, dit boek lijkt me idd super leuk! Had het ergens anders ook al langs zien komen. Maar om nu direct elk mooi kookboek te kopen…

    Ik heb hem eerst in de bieb opgezocht (was er nog niet). Toen maar aan de bieb getipt, misschien schaffen ze hem wel aan. Als het boek dan veel recepten heeft die ik graag wil uitproberen, dan komt die echt op mijn verlanglijstje te staan. Ik vind het toch wel leuk nu ik anders eet en dus anders kook om wat kookboeken te hebben. Eerder was ik daar helemaal niet van… En nu, super ik kan van kookboeken genieten!

    Ik ben echt wel super nieuwsgierig naar dit boek…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *