Bananenkoekjes

BananenkoekjesExperimenteren met ingrediënten is leuk! Deze koekjes zijn supermakkelijk te maken, snel klaar en ze smaken heerlijk!

En zeker als je koekjes wilt die glutenvrij, zuivelvrij en suikervrij zijn is het een fijn recept. Het worden geen knapperige koekjes, ze blijven heel lekker taai. Je kunt ze het beste in de koelkast bewaren.

Recept voor bananenkoekjes

Benodigdheden voor ongeveer 20 tot 25 koekjes
2 bananen
100 gram gierstvlokken
15 gram lijnzaad
2 eetlepels rauwe cacao

Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 175 graden.
Bekleed een bakblik met bakpapier.
Haal de schil van de bananen en doe ze in een kom.
Voeg de gierstvlokken, het lijnzaan en de cacao toe.
Prak alles met een vork door elkaar en kneed het eventueel ook nog met de hand verder totdat het alles goed gemengd is.
Leg met een lepel hoopjes deeg op de bakplaat, druk het iets plat met de lepel.
Bak de koekjes in de voorverwarmde oven ongeveer 15 minuten.
Laat ze afkoelen, dan stijven ze nog iets op.
Geniet ervan!

De inhoud en recepten op www.paulienvisscher.nl mogen niet worden overgenomen, met uitzondering van het citeren van bronvermelding en met een link naar het volledige artikel of recept.

Dit bericht is geplaatst in Blog, Suikervrij met de tags , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *