Banaan-ananas-aardbei smoothie

Banaan-ananas-aardbei smoothieFruit. Ik kan er geen genoeg van krijgen. ’s Morgens al snel neem ik fruit, mijn tussendoortjes bestaan uit fruit en bij mijn lunch eet ik fruit. Ook ’s avonds eet ik iets van fruit als ik nog zin heb ik iets. Er zijn zo veel soort fruit dat het soms lastig kiezen is.

Je kunt fruit natuurlijk in zijn geheel eten, maar smoothies en sapjes maken is hier ook echt favoriet. We maken sowieso dagelijks smoothie. Meestal groene smoothie en soms een fruitsmoothie. Het recept van vandaag is alleen met fruit, hoewel je er natuurlijk eenvoudig een groene smoothie van kunt maken door er bladgroente door te mixen met je blender.

Bananen, die eten we het hele jaar door. Ananas koop ik ook met regelmaat. Maar aardbeien, die zijn in de zomer het lekkerst. Dus jippie, het is er weer volop de tijd voor! De smoothie kleurt prachtig roze door de aardbeien, mooi hè. Door de smaak en kleur staat deze smoothie wel in mijn top 5.

Maak jij wel eens smoothie? Wat is jouw favoriet?

Recept voor banaan-ananas-aardbei smoothie

Benodigdheden voor ± 1,5 liter
•    3 bananen
•    1 ananas
•    Een grote hand vol aardbeien
•    Water

Bereidingswijze
•    Haal de schil van de bananen.
•    Haal de schil van de ananas en snijd hem aan stukken.
•    Was de aardbeien, de kroontjes kan je eventueel mee mixen, maar je kunt ze natuurlijk ook verwijderen.
•    Voeg een glas water toe en mix alles tot een gladde smoothie.
•    Voeg extra water toe als je de smoothie dunner wilt hebben.
•    Geniet!

De inhoud en recepten op www.paulienvisscher.nl mogen niet worden overgenomen, met uitzondering van het citeren van bronvermelding en met een link naar het volledige artikel of recept.

Dit bericht is geplaatst in Blog, Suikervrij met de tags , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *