Bietensap

BietensapBenodigdheden voor 2 glazen
•    2 rode bieten
•    5 wortels
•    4 sinaasappels
•    Een stukje gember van ± 1 cm

Bereidingswijze
Was de schil van de rode bieten en snijd het loof en het steeltje eraf.
Was de wortels.
Pel de sinaasappels.
Haal de schil van de gember.
Doe alles in de sapcentrifuge en geniet!

Steekwoorden: glutenvrij, suikervrij, sap, fruit, groente, vegetarisch, veganistisch, recepten

De inhoud en recepten op www.paulienvisscher.nl mogen niet worden overgenomen, met uitzondering van het citeren van bronvermelding en met een link naar het volledige artikel of recept.

2 Reacties op Bietensap

  1. Nienke schreef:

    Ik zou zo graag een sapcentrifuge willen om dit heerlijke sapje te maken. In een blender wordt het toch een heel ander verhaal….ook lekker, maar toch anders. Heb je nog tips voor een goede betaalbare slowjuicer?

    • Paulien schreef:

      Ha Nienke,

      Om te beginnen: een sapcentrifuge en een slowjuicer zijn twee verschillende apparaten. Je kunt met beide sap maken, maar een sapcentrifuge draait snel rond en maakt daardoor sap, en een slowjuicer maakt sap door een langzame persing. Bij beide wordt het pulp van het sap gescheiden en heb je echt een lekker dun sapje. Ik heb zelf een sapcentrifuge, de Philips HR1861, en die bevalt goed! Je krijgt er echt lekkere sapjes mee, zo genieten. Succes met je keuze!

      Groetjes,
      Paulien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *