Banaan-havermoutkoekjes

Banaan-havermoutkoekjesBenodigdheden voor ongeveer 24 koekjes
•    4 rijpe bananen
•    200 gram havermout
•    4 eetlepels rauwe cacao
•    4 theelepels kaneel
•    75 gram rozijnen

Bereidingswijze
•    Verwarm de oven voor op 175 graden.
•    Bekleed een bakplaat met bakpapier.
•    Prak de bananen met een vork helemaal fijn.
•    Meng alle ingrediënten goed door elkaar.
•    Vorm met twee lepels bolletjes op de bakplaat en druk ze een beetje plat.
•    Bak de koekjes in ongeveer 15 minuten gaar.

Tips
•    Je kunt vanalles toevoegen, denk aan: jam, pindakaas, stukjes nootjes (zoals pecannoten, walnoten, amandelen), stukjes gedroogd fruit (zoals mango, banaan, ananas, appel), kokossnippers of kokosrasp, stukjes chocolade of cacao nibs, etc.;
•    Bewaar de koekjes bij voorkeur in een luchtdichte trommel in de koelkast.

Banaan-havermoutkoekjes

De inhoud en recepten op www.paulienvisscher.nl mogen niet worden overgenomen, met uitzondering van het citeren van bronvermelding en met een link naar het volledige artikel of recept.