Artisjokdip

ArtisjokdipBenodigdheden
•    1 potje artisjokharten
•    1 eetlepels mayonaise (biologisch, zonder E-nummers)
•    Ongeveer 25 gram verse bieslook
•    Peper naar smaak

Bereidingswijze
Giet de artisjokharten af.
Doe ze samen met de mayonaise, bieslook (houd een paar sprietjes apart) en peper in een kom.
Pureer met een staafmixer tot een egaal geheel (of gebruik de blender) en klaar is je dip!
Serveer met de achtergehouden bieslook.

Artisjokdip     Artisjokdip

De inhoud en recepten op www.paulienvisscher.nl mogen niet worden overgenomen, met uitzondering van het citeren van bronvermelding en met een link naar het volledige artikel of recept.

2 Reacties op Artisjokdip

  1. Cindy schreef:

    Hoi Paulien, kan je deze dip ook gebruiken bij worteltjes, bloemkoolroosjes enzo?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *