Aardappelsoep

AardappelsoepBenodigdheden voor ongeveer 4 personen
•    2 uien
•    750 gram aardappels
•    Een scheutje olijfolie
•    1,5 liter water
•    6 kruidenblokjes (peterseliesmaak, Natur Compagnie)
•    Twee eetlepels tijm
•    Zwarte peper naar smaak

Bereidingswijze
•    Pel en snipper de uien.
•    Schil de aardappels en snijd ze in blokjes.
•    Verwarm in een soeppan een scheutje olijfolie en bak de ui glazig.
•    Voeg de blokjes aardappel toe en bak dit even kort mee.
•    Voeg het water, de kruidenblokjes en de tijm toe.
•    Breng aan de kook en kook de aardappelblokjes gaar.
•    Pureer alles dan met een staafmixer.
•    Voeg zwarte peper naar smaak toe.

De inhoud en recepten op www.paulienvisscher.nl mogen niet worden overgenomen, met uitzondering van het citeren van bronvermelding en met een link naar het volledige artikel of recept.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *